مطالب مرتبط:
تجلیل از فعالان حوزه میراث ناملموس آذربایجان غربی
رونق گردشگری آذربایجان غربی با توسعه جشنواره ها
ساعات خاموشی برق آذربایجان غربی سه شنبه 25 شهریور 1404 + برنامه قطعی برق ارومیه
ساعات خاموشی برق آذربایجان غربی سه شنبه 25 شهریور 1404 + برنامه قطعی برق ارومیه
ماکو میزبان همایش وحدت علمای شیعه و سنی شمال آذربایجان غربی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 11:402025-09-16سياسي

تجلیل از فعالان حوزه میراث ناملموس آذربایجان غربی 


مراسم تجلیل از اشخاص حقیقی و فعالان حوزه میراث ناملموس آذربایجان غربی به مناسبت گرامیداشت روز مردم شناسی برگزار شد.

- مراسم تجلیل از اشخاص حقیقی و فعالان حوزه میراث ناملموس آذربایجان غربی به مناسبت گرامیداشت روز مردم شناسی برگزار شد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ مرتضی صفری در مراسم تجلیل از اشخاص حقیقی و فعالان حوزه میراث ناملموس آذربایجان غربی که به مناسبت گرامیداشت روز مردم شناسی برگزار شد، اظهار کرد: در سطح استان یک هزار و 852 اثر ثبت ملی و شاید همین تعداد اثر ثبت ملی نشده نیز در استان وجود داشته باشد که قنات های قوشچی مجموعه تفرجگاهی خدرآباد میرآباد از جمله همان آثار ثبت ملی نشده هستند.

  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی افزود: متاسفانه روند ثبت آثار در استان رضایت بخش نبود و برای افرایش تعداد آثار ثبتی نیاز است که هر ساله حدود پنج تا 10 اثر میراث ملموس یا ناملموس به تفکیک هر شهر شناسایی و به ثبت ملی برسد.

او با بیان اینکه در حال حاضر یکی از اولویت های این اداره کل ثبت ملی رویداد های گردشگری است، ادامه داد: در این راستا تاکنون روند ثبت ملی جشنواره بادام قوشچی و انگور سردشت در مراحل پایانی قرار داشته و به زودی به ثبت خواهند رسید.


برچسب ها: آذربایجان غربی - آذربایجان - میراث ناملموس - اشخاص حقیقی - مراسم تجلیل - مردم شناسی - ناملموس
آخرین اخبار سرویس:

تجلیل از فعالان حوزه میراث ناملموس آذربایجان غربی 

تجلیل از فعالان حوزه میراث ناملموس آذربایجان غربی